Yritys

Ajasto Paperproducts Oy:lla on vahva suomalainen historia ja sen juuret ulottuvat vuoteen 1887. Silloin Weilin+Göös Oy aloitti Helsingin yliopistolta saamillaan yksinoikeuksilla kalenterinkustantamisen. Nykyisin Ajasto on osa Schneider-konsernia, joka on Euroopan ykkönen toimisto- ja koululaistarvikkeissa ja tunnettu ympäri maailmaa Brunnen-tavaramerkistään. Baier & Schneider on perheyritys, joka on tehnyt kalentereita jo viiden sukupolven ajan. Yritys on perustettu vuonna 1877 ja konsernin liikevaihto on 150M €. Konsernissa työskentelee noin 1000 henkeä ja sillä on viisi omaa tuotantolaitosta. Oman tuotannon osuus on 95 %.

Laatubrändejämme ovat Brunnenin ohella Ajasto, Heyda ja Stewo. Ajasto on luotettava tavarantoimittaja, jolla sekä osaaminen että prosessit ovat kunnossa.

Helppoa ajan- ja elämänhallintaa

Ajaston kalenterituotteet on suunniteltu tuottamaan ajan- ja elämänhallinnan lisäarvoa 2000-luvun yrityksille, järjestöille ja yksityisille ihmisille. Ajaston vahvat tuotemerkit tarjoavat vaihtoehtoja vaativallekin käyttäjälle. Tuotteitamme kehitetään kuluttajilta saadun palautteen sekä erilaisten kuluttajatutkimusten mukaan. Kalenterien lisäksi Ajasto Paperproducts valmistaa ja myy koulu-, konttori- ja askartelutarvikkeita sekä erilaisia paperituotteita.

Ympäristö

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja kustannustehokas toiminta. Haluamme kantaa vastuumme elinympäristön tulevaisuudesta ja pyrimme minimoimaan toiminnastamme aiheutuvat ympäristövaikutukset.

Kiinnitämme raaka-aineiden ympäristöystävällisyyteen ja ympäristökuormituksen vähentämiseen huomiota jo tuotteiden kehitysvaiheessa. Olemme jo vuosia käyttäneet ympäristöystävällisiä materiaaleja tuotteissamme. Valikoimassamme tätä edustaa parhaimmillaan Eko line, jossa myös kannet on valmistettu kierrätyspahvista.